亚洲成a人片在线观看

  • <big id="pvtxl"></big>
    <big id="pvtxl"></big>
    <code id="pvtxl"></code>
    <code id="pvtxl"><progress id="pvtxl"></progress></code>
    <video id="pvtxl"></video>
  • <object id="pvtxl"></object>
  • <pre id="pvtxl"><span id="pvtxl"></span></pre>

    Tentang Kami

    Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM)

    Mangrupa salah sahiji ngarah pabrik specializing dina ngahasilkeun waja pencét-dilas grating di Cina. Lokasina di kota palabuan kawentar --- Ningbo.

    Cai mibanda lalulintas merenah tur lokasi punjul kalayan ngan 30-menit drive ka Bandara Internasional Lishe Ningbo na ngan 25-menit drive mun Ningbo Port --- port laut internasional kawentar ku Kauntungannana non-silting, jero-cai jeung és-gratis kabeh buleud sataun.

    Diadegkeun dina 1992, ngawengku wewengkon 25000 méter pasagi sarta kalawan aréa workshop ngeunaan 18000 méter pasagi, NJMM geus maju equipments, téhnologi full-fledged ogé pabrik euyeub tur pangalaman manajemén di aréa grating baja pencét-dilas leuwih 10 taun. NJMM nyaeta diantara pabrik anjog sababaraha anu boga proses produksi sakabéh ti bearing bar ka galvanized baja grating.

    Ningbo Jiulong mesin Manufaktur Co., Ltd (NJMM) --- Budaya Company

    tetempoan

    Janten pamingpin di pasar baja grating, anu supplier pikaresep & warga pausahaan alus.

    misi

    Nyadiakeun luhureun kualitas produk & jasa kalayan kaahlian global;
    Pikeun ngawangun lingkungan harmonis keur karyawan tumuwuh bareng jeung pausahaan;
    Pikeun nyumbang kana kamajuan duanana industri & masarakat.

    core Niley

    Integritas, Tim Gawé, Juara, Palanggan fokus


    WhatsApp Online Chat!
    亚洲成a人片在线观看
  • <big id="pvtxl"></big>
    <big id="pvtxl"></big>
    <code id="pvtxl"></code>
    <code id="pvtxl"><progress id="pvtxl"></progress></code>
    <video id="pvtxl"></video>
  • <object id="pvtxl"></object>
  • <pre id="pvtxl"><span id="pvtxl"></span></pre>